hits

Nye ting eg har skaffet meg

  • 15.06.2017 - 20:33


Ja eg har farget håret, som eg syns er veldig lenge siden sist. Hahaha:D men som ingen andre synes:D tror nok det er fordi fargene i håret holder seg ikke lenge i mitt hår, får skikkelig ettervekst veldig fort. Men denne gangen dro eg det ut over to måneder. :D Et mirakel!!!!

(he he.. sjekk ut bilde i kameraet da:D)

Så fikk eg jo disse kjolene. Syns eg ble så himla stor i det første kjole som du ser eg har på meg. (bilde er tatt i en heis:D) men den er jo veldig lik den første kjolen eg kjøpte på Zalando. Den mørke blå. Hadde trodd denne kjolen var mer lysere. Men neida. Anders syns eg var fin i den. Så kjolen blir finere på meg når eg blir kvitt litt ringer:D:D her å der:D

Ellers så passa eg jo denne kjolen. Selv om eg ropte ut, Neii armer!!!! kom ikke på at det var det i denne kjolen. Men eg fikk den da på meg, å eg passa den jo og. Må nok bare ta av litt mer så stor den kjolen helt Perfekt. Å eg ble ganske så gira på det og. Eg kjenne at slike ting trenge eg for å klare målet mitt. Å Tenk at det bare er to uker til sommerferie. Da har eg 4uker med fri. Men mye planer, så håper sommeren ikke går for fort for meg.

Så i går fikk eg enda en pakke. Fra samme butikk ja:D Turkisbh og joggesko. Joggeskoene er stygge, men eg kjøpte de bare pga sålen bak. De er høye å behagelig å ha på seg.


Å det er jo det så betyr mest. Ikke hvordan de ser ut. Sånn sett.

##Hårfarge##kjole##Zalando##joggesko##adidas##

 

dvergpinschere i mitt hjerte

15.06.2017 kl. 21:15
Masse fint her ja...

siri

16.06.2017 kl. 11:02
dvergpinschere i mitt hjerte: takk:)
siri

Halloisen!!Eg hette Siri, og er 31år å bor på Jæren i Rogaland. Skriver om alt som intressere meg. Elsker dyr å naturen rundt oss, og vil gjerne vise dere det eg tar bilde av. Så om du intressere deg for noe av det samme, så legg meg gjerne til:=D Jobber som assistent i en barnehage:D så deler mine tanker om barnehage livet og ellers

Kontakt meg

dinmail@mail.no

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no